مرجع شاخص های کلیدی عملکرد سازمان

شاخص کلیدی عملکرد (KPI) یک مقدار قابل اندازه گیری است که نشان میدهد، چگونه به طور موثر یک شرکت در حال دستیابی به اهداف کسب و کار کلیدی است. سازمانها از KPIها برای ارزیابی موفقیت خود در دستیابی به اهداف استفاده می کنند. زمانی که اثربخشی و کارآیی واحدهای سازمانی را مورد ارزیابی قرار میدهید در این هنگام تجزیه و تحلیل شاخص کلیدی عملکرد امری ضروری خواهد بود. با وجود اینکه ضرورت تحلیل شاخص های کلیدی عملکرد KPI) واحدهای سازمانی همانند فروش، مالی، منابع انسانی … برای بسیاری از مدیران و تصمیم گیرندگان امری بدیهی است، اما اغلب خیلی روشن نیست که در طول زمان کدام شاخصه را باید اندازه گیری کرد. در ساده ترین شکل، یک KPI نوعی از اندازه گیری عملکرد است که به شما کمک می کند تا بدانید که سازمان شما یا بخش شما چگونه کار می کند. یک KPI خوب باید به عنوان قطب نما عمل کند و به شما و تیم شما کمک کند تا متوجه شوید که آیا مسیر درستی را برای اهداف استراتژیک خود در نظر گرفته اید. شاخص کلیدی عملکرد، یک متغیر قابل اندازه گیری است که نشان میدهد یک شرکت تا چه اندازه به اهداف کلیدی خود نزدیک شده است. این شاخص میزان عملکردهای مهم و اساسی شرکت را ارزیابی می کند. در واقع سازمانها از این شاخص برای ارزیابی موفقیت هایی استفاده می کنند که آنها را یک قدم به اهدافشان نزدیک تر می کند. شاخص KPI برای تمامی صنایع، سازمانها و حتی کارهای شخصی می تواند استفاده شود. این شاخص باید در دوره های زمانی مشخص ارزیابی شود و با معیارهای عملکرد در زمان گذشته مورد مقایسه قرار بگیرد. یکی از چالش های جدی مدیران و مشاوران عدم دسترسی به یک مرجع جامع از

مرجع شاخص های کلیدی عملکرد سازمان شاخص های کلیدی عملکرد در حوزه های مختلف است، در این کتاب سعی کردم شاخص های مهم از حوزه های مالی، منابع انسانی، بانک، بیمه، فناوری اطلاعات و… را به صورت متمرکز در یک جا گردآوری کنم تا مدیران با نگرشی جامع تر در انتخاب شاخص مناسب در حوزه خود قدم بردارند تا بتوانند سازمان را به سود و تصمیم برسانند. در تالیف و ترجمه این کتاب دوستان زیادی اینجانب را همراهی کرده اند و زحمت کشیده اند، خانم مهندس فهميه ابوحمزه که فعالیت زیادی در زمینه شناسایی شاخص های کلیدی عملکرد در حوزه بیمه داشته اند و همچنین آقای مهندس مرتض ناصری که در زمینه شاخص های حوزه تولید کمک شایان توجهی را انجام داده اند. امیدوارم این تشکر کوچک جبران زحمات بزرگ شما عزیزان را داشته باشد.

بابک پیروز اردیبهشت 1397

دسته:

یک شاخص کلیدی عملکرد، به اندازه کسب و کاری که از آن الهام می گیرد، ارزشمند است. بسیاری اوقات، سازمانها بدون شناخت کافی، شاخص های کلیدی عملکرد شناخته شده در صنعت خود را به کار گرفته و تعجب می کنند که چرا این شاخص، انعکاس دهنده کسب و کارشان نیست و هیچ تغییر مثبتی در کسب و کارشان نمی گذارد. یکی از مهم ترین جنبه های شاخص های کلیدی عملکرد که اغلب نادیده گرفته شده است این نکته است که آنها، فرمی از ارتباط بوده و از قوانین سایر فرمهای ارتباطی تبعیت می کنند و بهترین عملکرد را در همان شرایط دارند. هم چنین، امکان تحلیل و اقدام بر روی اطلاعات کوتاه، شفاف و مناسب بیشتر است. به منظور تدوین یک استراتژی جهت فرموله نمودن شاخص های کلیدی عملکرد، تیم مربوطه در سازمان باید با اصول اولیه شروع کرده، اهداف سازمان را شناسایی نموده، برای دستیابی به آن ها برنامه ریزی نماید و تعیین کند که چه کسانی می توانند بر روی این اطلاعات، اقدام نماید. این فرآیند تکرار شونده، شامل دریافت بازخورد تحلیلگران، مدیران و سرپرستان بخش ها می باشد و در حین انجام آن، نسبت به اینکه کدام فرایند تجاری نیاز به سنجش توسط شاخص های کلیدی عملکرد داشته و اطلاعات مربوط به آن را با چه کسی باید در میان می گذارد، درک بهتری خواهند داشت.

دانلود فهرست و فصل اول

جهت تهیه کتاب می توانید از وب سایت های معتبر فروش کتاب مانند آدینه بوک اقدام بفرمایید.

وب سایت انتشارات

http://madidpub.ir/

نویسنده

بابک پیروز

ناشر

انتشارا ت مدید

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “مرجع شاخص های کلیدی عملکرد سازمان”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این سایت از اکیسمت برای کاهش هرزنامه استفاده می کند. بیاموزید که چگونه اطلاعات دیدگاه های شما پردازش می‌شوند.

دکمه بازگشت به بالا