سیلا : بانک اطلاعاتی نوین و سازگار با کاساندرا

کاساندرا به عنوان معروفترین بانک اطلاعاتی سطر گسترده یا ستون محور چندسالیست که جایگاه مناسبی را در صنعت ذخیره و بازیابی کلان داده به دست آورده است و برای کاربردهای مختلفی که سرعت نوشتن و خواندن در حجم بسیار زیاد داده برایشان اهمیت حیاتی دارد، بسیار موثر و بهینه ظاهر شده است .
با این توصیفات، سیلا به عنوان یک بانک اطلاعاتی سطر گسترده نوین (منظور از سطر گسترده این است که به ازای یک کلید، بتوان تعداد نامحدودی داده در یک سطر ذخیره کرد مثلا به ازای یک کاربر خاص، تمام مطالب منتشر شده او یا به ازای یک مطلب خاص،تمام لایکها و نظرات آن) با محور قرار دادن ساختار داده ای کاساندرا به عنوان مبنای کار و با تغییراتی در معماری بانک اطلاعاتی و نحوه مدیریت شبکه، توانسته است به کارآیی ای چند برابری نسبت به کاساندرا دست یابد و با حفظ قدرت کاساندرا ، به سرعت و راندمان آن افزوده است .
این بانک اطلاعاتی می تواند به عنوان یک نسخه جدید از کاساندرا هم نگریسته شود که شما با نصب آن، نیاز به حذف یا تغییر داده های قبلی که در کاساندرا ذخیره شده بود ، ندارید و خود سیلا با همان داده ها شروع به کار می کند و با همان زبان CQL و ابزارهای مدیریتی کاساندرا مانند nodetool هم می توانید با آن کار کنید که این امر رواج و استفاده از آنرا در آینده ای نزدیک ممکن خواهد ساخت. البته باید درعمل هم آزمایش شود و شرکتهای معتبری هم پشتیبانی آنرا برای کاربردهای حرفه ای بر عهده بگیرند که بتوان به آن اعتماد کرد.
شکل های زیر معماری و نحوه مدیریت شبکه در سیلا و مقایسه آن با کاساندرا را نشان می دهد. برای اطلاعات کاملتربه سایت این بانک اطلاعاتی جدید مراجعه کنید.
نحوه مدیریت شبکه در سیلا
میزان تاخیر در عملیات خواندن و نوشتن و توان عملیاتی سیلا و کاساندرا
سرعت خواندن و نوشتن سیلا و کاساندرا
پی نوشت :
در حال حاضر (اواخر سال ۲۰۱۷ – سال ۹۶ هجری شمسی) ، سیلا به یک جایگزین مناسب و بهینه تر کاساندرا در محیط های عملیاتی تبدیل شده است. تعدادی از شرکتهایی که از این بانک اطلاعاتی نوین در محیط های واقعی خود استفاده می کنند را در این آدرس می توانید مشاهده کنید.